2:55 PM
12 грудня відбулося відкриття Миронівського інклюзивно ресурсного центру.

Це стало важливою подієюу житті усіх мешканців нашого району. Особливо для батьків, які шукають підтримки та допомоги у навчанні і вихованні дітей з особливими освітніми потребами.

Наш центр покликаний створювати гідні умови навчання та виховання для дітей з особливими освітніми потребами, захищаючи право дітей на якісну освіту, отримання професії та повноцінного суспільного життя. І саме фахівці ІРЦ будуть працювати з новими, більш прогресивними та якісними підходами до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Завдяки грамотній роботі психолога у світі стає більше щасливих людей, які вірять в свої сили і вміють перемагати свої слабкості. Хороший психолог може надати неоціненну підтримку у важкій ситуації і допомогти досягти великих життєвих висот.

Вчитель-дефектолог, використовуючи спеціальні методики та навчальні програми, забезпечує процес навчання, соціальну та психологічну адаптацію дітей з відхиленнями в інтелектуальному розвитку.

Логопеди працюють з усіма порушеннями мовлення, вони повертають дитині розкіш людського спілкування, дають їй можливість активно жити в суспільстві і нормально розвиватися в дорослому житті.

Іноді звичні для нас речі, такі як простягнути руку, взяти чашку, перекласти іграшку, для особливих дітей є складним завданням. Саме вчитель-реабілітолог покликаний підвищувати життєві сили, відновлювати збережені фізичні можливості та проводити лікувально-профілактичні заняття.

 

Переглядів: 125 | Додав: mironovka_irc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar